Keukens wrappen

Als er iets populair is geworden de laatste jaren dan is dat wel keukens wrappen of keukenkasten wrappen. Het begon als een simpel idee. Een nieuwe keuken kan flink oplopen in de kosten nog losstaand van de dure apparatuur die erbij komt. Al snel praat je over duizenden euro’s tot wel tienduizenden euro’s. Daarom is er een tijd geleden interieurfolie ontwikkeld. Deze folie is speciaal gemaakt voor in uw woning en is dus ook niet buiten te gebruiken. De toepassingen zijn eindeloos, maar de folie wordt voornamelijk gebruikt voor keukens, kozijnen, deuren en wanden. Een aantal voordelen van deze folie zijn:

  1. Duurzaam
  2. Krasvast
  3. Verkrijgbaar in wel 200 kleuren en tinten

Duurzaam

Een keuken bestaat in de meeste gevallen uit een mdf plaat met een fineerlaag. Uiteraard zijn er een aantal uitzonderingen, maar vaak kom je hetzelfde tegen. Na een aantal jaar kan de lijm, die tussen de fineerlaag en de mdf plaat zit, loslaten of kan de fineerlaag scheuren. In alle gevallen kan er een nieuwe laag folie geplakt worden. Het grote voordeel van deze nieuwe laag is dat deze enorm duurzaam is. Een paar keer stoten tegen de nieuwe laag folie is geen probleem. De kleur zal niet vervagen ook al zal de zon erop schijnen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de folie zal scheuren en dat tot wel 10 jaar lang!

De toepassingen zijn eindeloos, maar de folie wordt voornamelijk gebruikt voor keukens, kozijnen, deuren en wanden.

Qua kosten bent u te allen tijde goedkoper uit want het wrappen van een keuken kost gemiddeld tussen € 1.000,- en € 2.000,-. Ook hierbij zijn er uitzonderingen waarbij keukens goedkoper, maar ook duurder kunnen zijn.

Krasvast

Het is niet raar dat je je zorgen maakt om eventuele schade en zeker voordat die eerste kras erop komt is voorzichtigheid een pre. Uiteindelijk zal het toch gebeuren, maar dat betekent niet dat bij de eerste de beste stoot tegen de folie er meteen een kras op komt. In tegenstelling tot de ‘normale’ folie heeft de interieurfolie een extra laag. Deze extra laag wordt verwerkt bovenop de kleur en als toplaag fungeert deze als bescherming. Deze toplaag is zo sterk dat het zelfs mogelijk is om de interieurfolie op het werkblad te wrappen. Hou er wel rekening mee dat bijvoorbeeld donkere kleuren zoals zwart extra gevoelig zijn. Hierop zul je eerder krassen zien dan op lichtere kleuren.

Verkrijgbaar in wel 200 kleuren en tinten

Uiteindelijk heeft u de keuze gemaakt om uw keuken te wrappen en dan denkt u misschien een keuze te kunnen maken tussen 10 kleuren. Gelukkig is dat niet het geval. Met wel 200 kleuren en tinten zit er altijd wel wat bij voor u. Uiteraard kunt u kiezen voor de effen kleuren, maar wat ook tot de mogelijkheden behoort is een houtlook, een betonlook, een marmerlook, een stoflook, een steenlook, leerlook en abstracte kleuren. Alleen al voor de effen kleuren kunt u alle kleuren kiezen van de regenboog en daarbuiten. Voor de houtlook gaat het van white wash tot black wash, verschillende soorten leer en steen, maar ook bijzondere kleuren zoals goud en zilver. Heeft u nog vragen of wilt u een offerte opvragen? Geen probleem, bij Signfield helpen we u graag verder. Kijk op http://www.sign-field.nl of https://keuken-field.nl/wat-doen-we-kozijnen-en-keukens-wrappen/. Voor een offerte kunt u altijd mailen naar info@sign-field.nl.